Τρόποι Αποστολής

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ & ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ – ΧΡΟΝΟΣ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

  1. Παράδοση με Courier – ταχυμεταφορέςμε χρήση των υπηρεσιών της εταιρείας ταχυμεταφορών ACS.
  • To κόστος αποστολής πανελλαδικά είναι 5 ευρώ ( εξαιρούνται δυσπρόσιτες περιοχές )
  • Τα προϊόντα μεταφέρονται ασφαλισμένα για λογαριασμό του πελάτη υπό ευθύνη της εταιρείας ταχυμεταφορών.

ΠΡΟΣΟΧΗ!! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών και εξυπηρέτησης πελατών για την ενημέρωση σας.

  1. Παράδοση στο χώρο σας αυθημερόν ( ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΝΤΟΣ ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και εφόσον το προιον είναι άμεσα διαθέσιμο ) με χρήση των υπηρεσιών εταιρείας ταχυμεταφορών αυθημερον παράδοσης. τα έξοδα αποστολής για αυθημερόν παράδοση είναι 8,00€.

Χρόνος παράδοσης

  • Εάν το προϊόν που έχετε επιλέξει είναι ετοιμοπαράδοτο σας το παραδίδουμε εντός μίας – τριών εργάσιμων ημερώνανάλογα με τον τόπο – προορισμό παραλαβής σας με ταχυμεταφορές courier, για πολύ απομακρυσμένες – δυσπρόσιτες περιοχές ίσως χρειαστεί 1-3 ημέρες επιπλέον. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης του.
  • Εάν έχει εξαντληθεί ή δεν υπάρχει άμεσα παραδοτέο τότε το σύνηθες χρονικό διάστημα αναμονής ειναι 4-10 εργάσιμες ημέρες. Για τον ακρβή χρόνο παράδοσης  πρέπει να υπάρξει επικοινωνία με το τμήμα πωλήσεων του Techmall για την ημερομηνία παράδοσης – αποστολής

ΠΡΟΣΟΧΗ !! Η διαθεσιμότητα ενός προϊόντος υπάρχει περίπτωση να μην είναι οριστική λόγο πιθανής λανθασμένης πληροφορίας από τους προμηθευτές μας ή λάθος καταμέτρησης του συγκεκριμένου προϊόντος στην αποθήκη μας. Σε κάθε προϊόν αναγράφεται ο πιθανός χρόνος παράδοσης. Σε κάθε περίπτωση θα επικοινωνεί μαζί σας το τμήμα αποστολών για την ενημέρωση σας.